Bezorging met Budbee

QR code

Informatie voor consumenten over fraude en oplichting

Lees meer

Pink box

Budbee Box

Dankzij de Budbee Box service haal je pakketten op en stuur je ze terug via een Box naar keuze wanneer het jou uitkomt. Snelle en flexibele leveringen met gebruik van hernieuwbare diesel en elektrische voertuigen.

Yellow box

Eenvoudig retourneren

Budbee rijdt efficient! We bezorgen niet alleen je pakketten, we zorgen er ook voor dat je ze kunt retourneren. Retourneren met Budbee is heel simpel, of we halen het pakket bij je thuis op, of je retourneert het pakket bij een Budbee Box. Het enige dat je hoeft te doen is een tijd reserveren via onze app. Je hebt geen labels of printers nodig. Makkelijk voor jou.

Hernieuwbare diesel 

Als we het over hernieuwbare diesel hebben, bedoelen we HVO100. HVO100 is een gehydrogeneerde plantaardige olie gemaakt van grondstoffen (zoals dierlijk vetafval uit de voedingsindustrie, gerecycleerde bakolie of visvet uit de visindustrie) die geen nieuwe koolstofdioxide in de atmosfeer brengen. Bovendien is HVO100 een brandstof die volledig compatibel is met de meeste dieselmotoren en met de infrastructuur voor dieseldistributie. Daardoor kunnen voertuigen gebruikt worden die vroeger op fossiele brandstoffen reden.

Meer weten

Mis geen nieuws!

Download de Budbee app krijg toegang tot onze klantenservice chat, vindt een overzicht van al je bestellingen en nog veel meer!

QR code

Budbee Plus

woman looking at phone

Wat je krijgt

Budbee Plus leden hebben toegang tot extra voordelen, zoals het creeeren van je persoonlijke bezorgschema en het gratis wijzigen van bezorgopties. Download de app voor meer informatie en wordt lid.

QR code

Hulp nodig?

Vind antwoorden op de meestgestelde vragen

Lees ze hier

Budbee round logo