Vervoerspartners Box

Budbee geeft andere distributeurs de mogelijkheid om pakketten te leveren via het uitgebreide netwerk van pakketautomaten. Door te kiezen voor Budbee Box, word je onderdeel van een duurzame toeleveringsketen waarbij de ontvanger centraal staat. We weten dat winkeliers die Budbee aan de kassa aanbieden, de gemiddelde grootte van het winkelmandje en het aantal nieuwe aankopen verhogen.

Distributeurs die willen leveren in een Budbee Box leveren de goederen af bij een van onze terminals, waar Budbee de bezorgverantwoordelijkheid overneemt. De terminal van Budbee wordt zo een consolidatiecentrum buiten het stadscentrum.

Drie redenen waarom wij sterk geloven in dit model:

Eenvoud

Met een koeriersdienst kunnen automaten in één bezoek worden gevuld in plaats van hier meerdere bezoeken voor nodig te hebben. Dit zorgt voor minder interactie met de eigenaar en een eenvoudiger proces voor de bezorger. We investeren ook aanzienlijk in het bouwen van de meest gebruiksvriendelijke interface, waardoor het voor consumenten gemakkelijker wordt om pakketjes op te halen en terug te brengen.

Duurzaamheid

Door pakketten af te leveren op een verzamelpunt wordt het aantal voertuigen dat de stad binnenrijdt verminderd. Dat leidt tot minder files, minder uitstoot en een efficiënter voertuigengebruik. Een meer geoptimaliseerde transportstroom zorgt ervoor dat elke cent die wordt uitgegeven aan voertuigen en brandstof een maximaal voordeel oplevert. Vanuit het verzamelpunt bezorgen we pakjes met hernieuwbare diesel en elektrische voertuigen. We gebruiken ook technologie die zorgt voor route-optimalisatie en efficiënt rijgedrag.

Werkgelegenheid

De vergoeding die wij vragen dekt de toegevoegde waarde vanaf het moment dat het pakket wordt afgegeven bij een verzamelpunt, via het sorteerproces, tot aan de pakketautomaat. Wij stellen eisen aan de hoogte van de vergoedingen, de betaling van overuren, de verzekering, enz. Op die manier zorgen we voor eerlijke voorwaarden voor terminalmedewerkers en chauffeurs. Wij geloven dat dit de enige duurzame weg vooruit is.

Interesse?

Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op!

  • Bedrijfsgegevens

  • Persoonlijke informatie

  • Klik hier voor meer informatie over hoe we jouw persoonijke informatie verwerken.

De carrier-agnostic box service is beschikbaar voor e-commerce distributeurs.

Heb je een koeriersbedrijf en wil je pakketten gaan bezorgen voor Budbee, bezoek dan deze pagina en vul het formulier in met je gegevens.

Hulp nodig?

Vind antwoorden op de meestgestelde vragen

Lees het hier

Budbee round logo