Green background

Hoe het werkt

Wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling op de gewenste manier geleverd krijgt, aan huis of in een box, waarbij wij altijd streven naar de meest duurzame optie die daarvoor beschikbaar is. Natuurlijk bezorgen we niet alleen je pakketten, we regelen ook de retourzending.

Benieuwd naar onze duurzame aanpak? Lees hier meer!

Phone
QR code

Budbee Home

Levering direct aan je deur in de namiddag en avond. Als je niet thuis bent, dan kan je aan ons laten weten dat het pakket mag achtergelaten worden aan je voordeur of de levering verplaatst mag worden naar een andere dag. In de meeste landen gebruiken we zoveel mogelijk hernieuwbare diesel en elektrische voertuigen voor ons transport, van de ophaling tot de laatste kilometer.

Budbee Box

Een slimme en flexibele bezorgservice waarbij wij je pakketten afleveren in een Budbee Box naar keuze. Je gebruikt een pincode om de pakketautomaat te openen op een tijdstip dat jou uitkomt. In de meeste landen gebruiken we hernieuwbare diesel en elektrische voertuigen voor ons transport, van de ophaling tot de laatste kilometer.

Vind de dichtstbijzijnde Budbee Box

Gebruik de kaart hieronder om de dichtstbijzijnde Budbee Box en openingstijden te zoeken.

Gemakkelijk en zonder label retourneren!

1

Budbee is efficiënt! Als je iets terug wilt sturen, ga dan naar je bestelling in de Budbee app en klik op de "boek retour" knop.

2

Wählen Sie aus, ob das Paket an Ihrer Haustür abgeholt werden soll oder ob Sie es von einer Box zurückschicken möchten. Verpacken Sie die Artikel und achten Sie darauf, dass das Paket gut verschlossen ist.

3

Wenn Sie sich für eine Box entscheiden, erhalten Sie von uns einen Pin-Code und haben 2 Stunden Zeit, um das Paket an der Station abzugeben. Zeitfenster verpasst? Keine Sorge, Sie können in der App ein neues Zeitfenster buchen.

4

Wil je dat het pakje bij je thuis wordt opgehaald? Ga naar de Budbee app en reserveer een ophaaltijd; kies of je het persoonlijk wilt overhandigen of dat je het op een plek rondom je huis neerlegt.

Hulp nodig?

Vind antwoorden op de meestgestelde vragen

Lees ze hier

Budbee round logo