Green background

Hoe het werkt

Wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling op de gewenste manier geleverd krijgt, aan huis of in een box, waarbij wij altijd streven naar de meest duurzame optie die daarvoor beschikbaar is. Natuurlijk bezorgen we niet alleen je pakketten, we regelen ook de retourzending.

Benieuwd naar onze duurzame aanpak? Lees hier meer!

Phone
QR code

Budbee Home

Levering direct aan je deur in de middag en avond. Mocht je niet thuis zijn, dan kun je aan ons doorgeven om het pakket bij je voordeur achter te laten, bij de buren aan te bellen of de levering te verplaatsen naar een andere dag. Voor al onze bezorgingen in België rijden onze vervoerders met hernieuwbare diesel en elektrische voertuigen, van pick-up tot last mile.

Budbee Box

Een slimme en flexibele bezorgservice waarbij wij je pakketten afleveren in een Budbee Box naar keuze. Je gebruikt een pincode om de pakketautomaat te openen op een tijdstip dat jou uitkomt. In de meeste landen gebruiken we hernieuwbare diesel en elektrische voertuigen voor ons transport, van de ophaling tot de laatste kilometer.

Gemakkelijk en zonder label retourneren!

1

Budbee is efficiënt! Als je iets terug wilt sturen, ga dan naar je bestelling in de Budbee app en klik op de "boek retour" knop.

2

Kies of je het pakket bij je thuis wilt laten ophalen of dat je hem liever naar een Budbee Box-locatie brengt. Verpak de artikelen zorgvuldig en controleer of het pakket goed is afgesloten.

3

Als je kiest voor een bezorging in de Budbee Box, ontvang je van ons een pincode en heb je twee uur de tijd om naar de locatie te komen om het pakket achter te laten. Heb je het gemist? Geen probleem; je kunt in de app een nieuw tijdslot reserveren.

4

Wil je dat het pakket bij je thuis wordt opgehaald? Ga naar de Budbee app en reserveer een ophaaltijd; kies of je het persoonlijk wilt overhandigen of dat je het op een plek rondom je huis neerlegt.

Hulp nodig?

Vind antwoorden op de meestgestelde vragen

Lees ze hier

Budbee round logo