Merchant cases

Budbee houdt van online winkelen en wil graag de beste bezorgervaring creëren voor jouw webshop! Je kunt hier meer lezen over een aantal van de webshops waarmee we al samenwerken, zodat je meer inzicht kunt krijgen in waarom Budbee jou kan helpen om jouw business verder te verbeteren.

Vedder & Vedder

Een persoonlijk proces
In 2016 is Vedder & Vedder opgericht door de tweelingzusjes Anne en Esther Vedder. Toen tijdens een zoektocht naar een gepersonaliseerd sieraad duidelijk werd dat er weinig tot geen merken vindbaar waren die zich hierin specialiseerden, is bij de zusjes het idee ontstaan om focus te leggen op gepersonaliseerde sieraden met een emotionele betekenis.

Naast dat de sieraden elk een uniek karakter hebben, worden ze binnen 3 tot 5 werkdagen geproduceerd (met de hand gemaakt in het V&V atelier in Amsterdam!) en bij de klant bezorgd.

De uitdaging van thuisbezorging
Vedder & Vedder streeft naar een snelle levering - ook als de klant last-minute nog een verjaardagscadeau nodig heeft. Door de samenwerking met Budbee kan Vedder & Vedder de klant verzekeren van een levering in de avond, één dag nadat het sieraad ons atelier heeft verlaten.

Samen
Door middel van Budbee levering heeft de klant zelf de mogelijkheid om hun levering in te plannen. Ook kan de klant het pakket gemakkelijk traceren. Dit geeft hen een goed en vertrouwt gevoel om precies te kunnen zien waar het pakket zich bevindt en hoe laat het binnenkomt.

Waarom jij Budbee zou moeten gebruiken als bezorgservice

1. Budbee is betrouwbaar
2. De klant kiest zelf het tijdvak en de dag van levering
3. Een fijne en persoonlijke samenwerking

 

 

Vedder & Vedder

 

 

”Budbee delivery is net als onze sieraden; persoonlijk en one-of-a-kind.”

Anne & Esther Vedder, Founders & Owners

Jimmy Joy 

 

Jimmy Joy maakt gezond en makkelijk eten zodat jij meer tijd hebt voor de leuke dingen in het leven. Het bedrijf is in 2014 ontstaan toen Joey van Koningsbruggen (toen beeldend kunstenaar van beroep) steeds tegen het probleem aanliep dat er weinig snelle en gezonde, maaltijden beschikbaar waren, waardoor hij vaak naar pizza’s en andere minder gezonde alternatieve happen uitweek. Hij wilde een maaltijd creëren waarbij hij niet uit zijn creatieve flow hoefde te stappen, maar wel zeker wist dat hij ook voldoende goede voedingsstoffen binnenkreeg.

Fast forward, 6 jaar later zijn er shakes, repen en kant-en-klare drankjes in verschillende smaken die alle dagelijks benodigde voedingsstoffen bevatten. Gezond fast food dus. Inmiddels heeft Jimmy Joy meer dan 30 miljoen maaltijden aan ruim 150.000 klanten in 88 landen wereldwijd verkocht.

 Wat zijn de voornaamste uitdagingen die jullie tegenkomen omtrent de bezorging van Jimmy Joy producten?

De allerbelangrijkste en meest voorkomende vraag is: “Waar is/blijft mijn pakket?”
Er is te weinig transparantie in het afleverproces van de meeste grote vervoerders. Wij hebben het geluk dat de snelheid van de bezorging niet de nummer één prioriteit van onze consumenten is, dus daar draaien onze klantenservice cases niet per se om. Maar onze klanten willen wel altijd graag weten waar ze aan toe zijn!

Hoe helpt Budbee met deze uitdagingen?

Door de accurate live-tracking en de duidelijke communicatie naar de consument in bezorgupdates en vanuit Budbee’s klantenservice. Sinds we in Nederland met Budbee samenwerken, hebben we zo’n 30% minder klantenservice verzoeken rondom de aflevering van onze producten dan voorheen.

Jimmy Joy                                                                                                                                                                                                                       

 

-30% in klantenservice verzoeken

met betrekking tot bezorging, vergeleken met andere bezorgpartijen

 

 

Waarom jij Budbee zou moeten gebruiken als bezorgservice

  1. Technologie is te gek: duidelijk afleverproces inclusief live tracking, dit past goed bij ons imago als “food tech” bedrijf!
  2. Goede prijs/kwaliteit verhouding
  3. Makkelijk te koppelen in combinatie met SendCloud & Shopify                                                              

Meer weten over wat wij jou te bieden hebben?

Lees meer