Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Technologische innovaties vormen de kern van Budbee's activiteiten, maar onze werknemers zijn de sleutel tot het succes van Budbee. Onze collega's en partners zorgen er namelijk voor dat consumenten de allerbeste ervaring krijgen bij het gebruik van onze service. We zijn erg trots dat zoveel medewerkers elke dag met plezier hard werken, om vervolgens te zorgen dat de kwaliteit van de consumentenervaring nooit in het gedrang komt.

Werkomgeving

Bij Budbee hebben we geen enkele tolerantie voor discriminatie of slechte arbeidsomstandigheden. Iedereen die bij Budbee werkt, ongeacht geslacht, genderidentiteit, etnische overtuiging, handicap, geloof, huidskleur, seksuele geaardheid of leeftijd, moet zich dan ook opgenomen en veilig voelen in hun werkomgeving.

Persoonlijke groei

Bij Budbee werken geeft je een ervaring voor het leven. Budbee biedt een sociale werkomgeving aan waarbij je in teams werkt met mensen van verschillende achtergronden. En waar werknemers lang bij ons blijven. Wij bieden goede startersfuncties aan waarbij een eerdere werkervaring niet vereist is, evenals gekwalificeerde banen met aanzienlijke verantwoordelijkheid. We moedigen onze medewerkers aan om initiatief te nemen en zijn blij dat zovelen ervoor hebben gekozen om hun persoonlijke groei samen met ons voort te zetten. Bij Budbee hechten we veel waarde aan gedrevenheid, toewijding en een klantgerichte houding.

Onze mensen zijn het meest essentiële en vitale onderdeel van ons bedrijf en daarom waarderen wij ze enorm. Wil je enkele van onze Budbee’s beter leren kennen?

Lees hier meer!

Voorwaarden en aanbevelingen

We streven ernaar om eerlijke arbeidsvoorwaarden te bieden, waarbij het niet uitmaakt of je fulltime, parttime of hier en daar een paar uur werkt. Onze medewerkers werken in kantoren en terminals. Chauffeurs zijn niet in dienst van Budbee, maar werken voor professionele koeriersdiensten. We zijn trots en blij dat we goede en langdurige samenwerkingen hebben met deze bedrijven.

We werken continu aan het herzien en ontwikkelen van onze samenwerkingsovereenkomsten, waarbij we onze koeriers op elk moment kunnen auditen. We voeren dan ook geregeld tevredenheidsonderzoeken onder de chauffeurs uit, bieden een klokkenluiderfunctie aan waar ze anoniem problemen kunnen melden, en wij kunnen contracten beëindigen als koeriers onze Gedragscode of andere belangrijke voorwaarden schenden.

Code of Conduct

Om een Budbee-koerier te worden, heb je het volgende nodig:

  • Voertuig met 4 tot 18 kubieke meters lading
  • Vervoerders aansprakelijkheidsverzekering
  • Verklaring betalingsgedrag nakoming fiscale verplichtingen
  • Voertuigen die rijden op fossielvrije brandstof (HVO100 of elektrisch) of fietsen
  • Transport vergunning
  • Onderteken Budbee’s Code of Conduct

Onze financiële voetafdruk

Leder jaar genereert Budbee substantiële financiële bijdragen aan de landen waar we actief zijn.

Wil je bij ons werken?

Als snelgroeiend bedrijf zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te komen versterken. We zijn van mening dat wat je kunt belangrijker is dan je achtergrond. Wil je meer weten over werken bij Budbee en onze openstaande vacatures bekijken?

Lees hier meer!