Brandstof voor de toekomst

Wij geloven dat fossiele brandstoffen tot het verleden behoren. Als innovatief last-mile tech bedrijf streven we ernaar om zo grensverleggend mogelijk te zijn in onze investeringen in duurzame oplossingen.Transport is, uiteraard, een van de meest vitale onderdelen van onze business. We willen onze klanten de beste bezorgervaring bieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit, terwijl we tegelijkertijd de kosten laag houden en onze impact op het milieu minimaliseren.

Onze ambitie is om altijd de groenste pakketbezorger op de markt te zijn! Daarvoor moeten we continu investeringen doen die op dit moment tot hogere kosten kunnen leiden, maar die op termijn verbeteringen opleveren die de duurzaamheid ten goede komen. Of het nu gaat om investeren in elektrische voertuigen of om samen te werken met meer cargofietsen - we zijn vastbesloten om te investeren in duurzame keuzes.

We ondersteunen onze partners met fossielvrije brandstoffen

Om alle pakketten te bezorgen werken we samen met fantastische partners. We doen er alles aan om te zorgen dat onze partners fossielvrij opereren. Daarom hebben we fossielvrije tankstations bij onze distributiecentra. Zij kunnen hier, met korting, groene brandstoffen tanken zodat het makkelijker voor hun is om het groene alternatief te kiezen! Voor alle nieuwe partners geldt dat hun wagenpark fossielvrij moet zijn. 

Fossielvrije lijndiensten

In totaal bereikt Budbee meer dan 25 miljoen mensen in meer dan duizend steden. We beschikken daarom over een groot netwerk aan vrachtwagens om de pakketten naar de juiste bestemming te vervoeren. Halverwege 2020 hebben we een grote stap genomen door alle lijndiensten in Zweden fossielvrij gemaakt. Binnenkort willen we deze stap in alle markten gaan maken.

Een groeiend aantal cargofietsen

Budbee zoekt altijd naar nieuwe manieren om pakketten milieuvriendelijker en efficiënter te bezorgen. Daarom werken we sinds het prille begin met cargofietsen en het aandeel pakketten dat hiermee wordt bezorgd neemt ieder jaar toe. We hebben goede samenwerkingen met verschillende partners in al onze markten en we zijn er trots op dat onze vloot aan cargobikes zo blijft groeien.

                                                                                                                                 

Zelf ideeën of suggesties die wij kunnen doen om meer bij te dragen aan een duurzame toekomst?

Neem contact op!